top of page

Ons schip, wijzelf en onze zeiltochten

dagverblijf.jpg

De Avontuur heeft een eigentijdse en gezellige lounge, elegante hutten en alle hedendaagse voorzieningen die je mag verwachten van een accommodatie. Op het teakdek kun je heerlijk zonnebaden terwijl je geniet van het kabbelende water en de prachtige Hollandse luchten. De ruime en veilige kuip biedt volop plek om het zeilen van dichtbij te beleven.

 

Binnen ademt het schip een ontspannen sfeer uit en is onlangs gerenoveerd in een boutique stijl, met veel gebruik van hout en bamboe. De moderne open keuken is van alle gemakken voorzien om het leven aan boord te vergemakkelijken.

De Avontuur waarborgt een hoge mate van privacy, aangezien deze uitsluitend beschikt over tweepersoonshutten. Het schip is ideaal voor groepen van 10 - 20 personen en kan maximaal 22 personen accommoderen.

Schipper en eigenaar van de Avontuur is Wamme van der Kuip. Samen met zijn matroos zorgt hij voor een fijne tijd aan boord waarbij jouw wensen en ideeën centraal staan.

​Wamme zeilt al zijn hele leven; zijn ouders woonden al voor zijn geboorte op hun tjalk 'Zorgwaerd'. Na een studie kunstmanagement en daarna de Zeevaartschool is hij gaan zeilen en schippert al bijna 25 jaar op de Nederlandse en Europese wateren. Sinds 2016 is hij de eigenaar van de Avontuur.

Het is de passie van Wamme om zo veel mogelijk uit gebaande paden te treden en samen met zijn gasten mooie en bijzondere momenten op het water te beleven. Hij doet dit door goed na te vragen wat zijn gasten willen en dit te vertalen naar diverse route opties met een degelijke nautische onderbouwing.

Onze zeiltochten kenmerken zich dan ook door elke keer opnieuw ontworpen te worden en daarbij zijn jouw wensen leidend. Niet alles is altijd mogelijk want getijden en wind en weer bepalen het ritme van het leven op de Waddenzee.

 

IMG20220616111540_edited.jpg

Weekenden en verlengde weekenden naar de Wadden

Kom een weekend zeilen op de Waddenzee en bezoek Vlieland of Terschelling. We treffen elkaar vrijdagavond aan boord van de Avontuur die dan klaarligt in de haven van Harlingen. Zaterdag maken we een mooie tocht naar een van de eilanden en zondag varen wij weer terug. Voor extra gezelligheid en mooie belevenissen verleng je jouw weekend met een of twee dagen.

Weken en midweken op de Waddenzee

Kom een week of midweek meevaren op de Avontuur. We bezoeken diverse Waddeneilanden, we kunnen droogvallen en misschien ook wel een nacht voor anker liggen. Een bezoek aan het IJsselmeer met haar mooie stadjes is zeker ook een optie. 

IMG_3157.JPG

Zeilreizen voor individuele reizigers

Ben je op zoek naar een unieke en avontuurlijke manier om de Waddeneilanden te verkennen? Ga met ons mee op een zeilreis speciaal ontworpen voor individuele reizigers of (bevriende-) stellen.  Het programma bestaat uit een mix van zeilen en eilandactiviteiten, ontspanning en inspanning. Onze chef verzorgd alle maaltijden.

Couple with bicycles looking at the ocean.jpg

Zakelijke reizen en custom made

Ben je op zoek naar een unieke beleving voor jouw team, waarbij de nadruk ligt op samen zijn en resetten?

Kom met ons mee op een zeilreis die wij geheel voor jou ontwerpen naar jouw behoeften. Duur van de zeiltocht, verzorgingsniveau en activiteiten zijn geheel door jou te bepalen.

teambuilding.jpg
bottom of page