top of page

Zeesessie

Tot andere inzichten komen

Zeesessie

Wij bieden zeesessies op steenworp afstand van de Randstad, vanuit de haven van Monnickendam.

Tevens bieden wij zeesessies aan vanuit Harlingen; eventueel met als doel Terschelling of Vlieland.

Onze zeesessies geven gelegenheid tot introspectie en herdefiniëren in een out of the box setting. We combineren korte spurts van zeilactiviteiten met langere perioden van rust, zodat jullie aan je programma en doelen kunnen werken.

Programma


Een perfecte zeesessie houdt rekening met specifieke klantwensen en veel is wat ons betreft mogelijk. Neem daarom het beste contact met ons op om alle wensen te bespreken. Als voorbeeld hieronder een paar programma's die zich in de praktijk hebben bewezen als leuk en zinvol.


Dag vanuit Monnickendam of Harlingen

10.00 ontvangst aan boord met koffie, thee en iets lekkers, de bemanning stelt zich voor en verteld wat over het reilen en zeilen aan boord

10.30 vertrek en zeilen zetten met degenen die het leuk vinden om te helpen met zeilen

11.00 aanvang programma benedendeks, bij goed weer is het mogelijk om bovendeks in groepjes verder te praten

13.00 versbereide lunch

13.30 voortzetting inhoudelijke programma

15.00 er worden wat hapjes klaargezet en de bar gaat open, mits dit gewenst is

17.00 aankomst haven

of 17.00 aankomst op de ankerplek en tijd voor de bbq/walking dinner en 19.00 uur aankomst haven


De toegevoegde waarde van het zeilschip en de omgeving waarin deze "heisessie" plaats heeft zit in het buitensluiten van externe input. Mensen zijn committed aan boord, er is geen weg van het schip. Het samen buiten zijn en een activiteit hebben, samen in een vreemde omgeving zijn, helpt patronen te doorbreken en de zinnen te verzetten.


 

De zeesessie is ook heel goed te combineren met een weekendtocht waarbij wij de totale verzorging op ons kunnen nemen of een restaurant aan wal voor jullie reserveren. 's Avonds napraten in het gezellige dagverblijf en 's ochtends samen wakker worden met een kop koffie aan dek, zorgt voor een ander perspectief op elkaar. En misschien is er gelegenheid voor een strandwandeling voor het tijd is om weer aan de slag te gaan.
Prijsindicatie


Wij geven graag een offerte met een precieze prijs die is afgestemd op jullie wensen. Maar om een idee te geven van de kosten hieronder een paar voorbeelden.

Wij raden als optimaal deelnemeraantal aan om niet meer dan 18 personen mee te brengen. Voor tochten met overnachting raden wij max 11 personen aan, zodat iedereen een eigen slaapcabine heeft.Dagtocht 10.00 - 17.00

10-18 personen € 2950


Dagtocht 10.00 - 19.00 (incl. diner/bbq)

10-18 personen € 3325


Weekendtocht excl. diner op zaterdag

10-18 personen € 4145


bottom of page