top of page

Bedrijfsuitje

Relaxed en verzorgd genieten op het water

Bedrijfsuitje

Wij bieden bedrijfsuitjes op steenworp afstand van de Randstad, vanuit de haven van Monnickendam.

Tevens bieden wij dagtochten aan vanuit Harlingen: als zeilende veerdienst naar Terschelling of Vlieland.

Onze bedrijfsuitjes zijn gericht op fun en ontspanning. Op samen zijn en nader komen door elkaar in een bijzondere setting te zien.

Programma


Een perfect bedrijfsuitje houdt rekening met specifieke klantwensen en veel is wat ons betreft mogelijk. Neem daarom het beste contact met ons op om alle wensen te bespreken. Als voorbeeld hieronder een paar programma's die zich in de praktijk hebben bewezen als leuk en afwisselend.


Dag vanuit Monnickendam

10.00 ontvangst aan boord met koffie, thee en iets lekkers, de bemanning stelt zich voor en verteld wat over het reilen en zeilen aan boord.

10.30 vertrek en zeilen zetten met degenen die het leuk vinden om te helpen met zeilen

12.00 aankomst in Volendam en groepsfoto in klederdracht, aansluitend lunch

of 12.00 aankomst in Marken voor een rondwandeling met gids, aansluitend lunch of 13.00 aankomst in Hoorn, lunch en een korte wandeling

of 13.00 aankomst op Pampus. lunch en rondleiding rond 14.00 zeilen zetten en tijd voor een drankje

17.00 aankomst in Monnickendam

of 17.00 aankomst op de ankerplek en tijd voor de bbq/walking dinner en 19.00 uur aankomst Monnickendam


Dag vanuit Harlingen

In de ochtend ontvangst aan boord met koffie, thee en iets lekkers, de bemanning stelt zich voor en verteld wat over het reilen en zeilen aan boord.

Aansluitend vertrek en zeilen zetten met degenen die het leuk vinden om te helpen met zeilen. De potentiele schippers kunnen zich melden op het achterdek om te sturen.

In de middag lopen wij vast op een zandbank om droog te vallen. Tot het schip is drooggevallen duurt 4-5 uur. Daarom is er eerst een lunch en daarna is er gelegenheid voor jullie bedrijf om aandacht te besteden aan een stukje inhoud. Bijvoorbeeld een presentatie, een brainstorm of een bespreking.

In de namiddag wordt op het drooggevallen wad gelopen. De schoenen uit, het zand en het zeewier tussen de tenen voelen..

Het water komt al snel weer op. Het is tijd voor een pre dinner borrel en aansluitend een walking dinner.

In de avond is er aankomst in Harlingen of op Terschelling.


De programma's illustreren hoe verschillend het varen op het Markermeer is van het varen op de Waddenzee. Het Markermeer is perfect voor een funfilled day waarbij er tijd is voor leisure maar ook waar activiteiten zich snel opvolgen. Op de Waddenzee gaat het wat meer over tijd nemen en in de natuur zijn. En bovendien spelen de getijden op de Waddenzee een grote rol, waardoor het preciese programma daarop moet worden afgestemd.

Maar wat overeenkomt is dat wij meedenken in het realiseren van de perfecte dag voor jouw bedrijf, hoe je die ook zou willen vormgeven.

Prijsindicatie


Wij geven graag een offerte met een precieze prijs. Maar om een idee te geven van de kosten hieronder een overzicht.Dagtocht 10.00 - 17.00

10-20 personen 155 p.p.

20-30 personen € 150 p.p.

30-40 personen € 145 p.p.


Dagtocht 10.00 - 19.00 (incl. diner/bbq)

10-20 personen € 180 p.p.

20-30 personen € 175 p.p.

30-40 personen € 170 p.p.bottom of page